Onze diensten

Wij bieden een breed scala circulaire diensten aan:

  • Ophalen van uw reststromen ('voedselverspilling'), met keuze uit verschillend modules tegen een kleine vergoeding.
  • Hyperlokale, verse producten gegroeid op uw eigen 'afval' 
  • Shop-in-shop module met een beloningssysteem voor winkeliers.
  • Samenwerking met lokale restaurants, scholen, sociaal-culturele gemeenschappen en bedrijven, stadstuinen en meer om kennis en duurzaamheidsbewustzijn over te dragen

Waarom betaal ik Kwekersgilde om mijn verspilde voedsel op te halen?

...is een begrijpelijke vraag die we vaak horen. Simpel gezegd, het is een kleine vergoeding om het eigendom van uw afval over te dragen en het hernieuwbaar te maken.

Weliswaar wordt uw afval door ons gezien als een grondstof, maar zonder de tijd, kennis en moeite die Kwekersgilde investeert, zou uw afval niet duurzaam kunnen worden omgezet en zou het binnen onze economie afval blijven volgens de geldende regelgeving.

Door u aan te sluiten bij het lokale voedselweb, zorgt Kwekersgilde ervoor dat uw afval een nieuw leven krijgt. Zo dragen alle partijen actief bij aan de SDG’s van de VN.

Wanneer u gebruik maakt van onze ophaalservice, geven wij korting op producten die bij u worden afgeleverd. Wij geloven in transparante prijzen, dus onze ophaalkosten maken geen deel uit van onze productprijsstelling.

Kwekersgilde is een financieel onafhankelijk bedrijf, dus is afhankelijk van uw bijdrage om een ​​impact te maken voor de verbetering van de planeet en haar bewoners.

Publicaties